Ετοιμάσου! Φτιάξε τη δική σου σοκολάτα και κέρδισε…

0

Λατρεύουμε τις σοκολάτες και ήρθε η ώρα να φτιάξουμε μια δική μας! Σκεφτείτε ποια υλικά θα συνδυάζατε και τι γεύσεις και ξεκινήστε.

Η σοκολατοβιομηχανία Cadbury καλεί το κοινό να δημιουργήσει τη νέα του ειδική έκδοση γαλακτοκομικών προϊόντων

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μια περιγραφή της σοκολάτας των ονείρων σας στην ιστοσελίδα της Cadbury, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 90.000 γευστικούς συνδυασμούς και η Cadbury θα επιλέξεις τα τρία κορυφαία και θα τα βάλει σε ψηφοφορία.

Η σοκολάτα που θα κερδίσει θα προστεθεί στη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρείας.
Μη χάνετε χρόνο, η προθεσμία λήγει στις 31 Ιουλίου.

Ο Ντέιβιντ Σέπερντ, διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Cadbury, ανέφερε σε δήλωσή του: «Στην Cadbury φτιάχνουμε πεντανόστιμη σοκολάτα για πάνω από 100 χρόνια και πάντα ψάχνουμε τρόπους για να καινοτομήσουμε και να ενθουσιάσουμε το κοινό με τα προϊόντα μας. Έτσι, σκεφτήκαμε ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουμε τη νέα μας σοκολάτα από το να ζητήσουμε από τους ανθρώπους που την αγαπούν περισσότερο να μας δώσουν ιδέες. Θα είναι υπέροχο να δούμε τη φαντασία των θαυμαστών μας να οργιάζει και πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας σοκολάτα με βάση της προτίμηση των οπαδών μας».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...