Εκδήλωση του MDA Ελλάς, Σωματείο για την Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, στη Θεσσαλονίκη..

0

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για την Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, πραγματοποίησε το καθιερωμένο spring ladies lunch, την Πέμπτη 19 Απριλίου, στο Clochard bar restaurant, στη Θεσσαλονίκη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια του spring ladies lunch ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος της MR.CO επιμελήθηκε την διακόσμηση & η Αντιγόνη Δάνου της ΑΑ Δάνου αναφέρθηκε στο etiquette του art de la table

Διακόσμηση του Μάρκου Μαχαιρόπουλου της MR.CO

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά όπου προσφέρθηκε από την KAPOPOULOS FINEARTS μία κατασκευή σε πλέξιγκλας του Γιώργου Σταθόπουλου, από την FESSA Μάρθα Γραμμενίδου ένα χειροποίητο χαλί, από το κοσμηματοπωλείο της Θάλειας Εξάρχου ένα κόσμημα, από την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ botox, υαλουρονικό & μεσοθεραπείες, από την Silhouette μία ζακέτα τύπου CHANEL, από το INTERVISTA ένα πορτοφόλι Armani, από την ANCIENT KAΛΛΟS ένα λινό φόρεμα κεντημένο με παραδοσιακά κεντήματα, από την ETOILE CORAL ένα βαμβακερό τοπ με μπλε κεντήματα, από την Antonia Karra σκουλαρίκια, από το Aesthea face body nails, θεραπεία σώματος & προσώπου, από την B bracelets κοσμήματα και από την AA Δάνου ένα παιδικό τζιν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της 3E και της axel η οποία ιδρύθηκε το 1999 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την γυναικεία μόδα, τσάντες και αξεσουάρ και την ιδιαίτερη σειρά σχεδιασμένη για τη μαμά και το παιδί. 19 χρόνια μετά εξάγει σε 58 χώρες με έντονη παρουσία την Ιταλία και την Ισπανία. Διατηρεί 12 δικά της καταστήματα στην Ελλάδα από τα οποία τα 5 είναι στη Θεσσαλονίκη.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το περιοδικό GLOW και το GLOW.GR.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η εταιρία επικοινωνίας Mar.Com Τζελέπογλου www.marcom.gr.

Η Φρίντα Αθανασιάδη, η Πρόεδρος του MDA HELLAS Βάνα Λαβίδα & η Ιφιγένεια Κουτσουβέλη της axel
Σοφία Χατζηνικολάου, Αντιγόνη Δάνου, Λένα Παπία
Βάσω Σαλίκα, Ηρώ Τζελέπογλου, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη της axel
Θάλεια Εξάρχου, Νίκη Ανδρεάδη
Λαμπρινή & Στέλλα Σταύρου
Χριστίνα Τζελέπογλου, Χριστίνα Ιωαννίδου
Κατερίνα Νάσλα, Χριστίνα Λάππα
Χρύσα Παντελίδου, Μαρία Νάσση, Αγνή Πατενίδου, Όλγα Πετροπούλου, Θώμη Βαλαβάνη

Λίγα λόγια για το Σωματείο MDA Ελλάς
«Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις»
Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο MDA Ελλάς συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Στα 15 χρόνια δράσης του, το MDA Ελλάς μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εδώ και λίγα χρόνια έχει ολοκληρώσει το «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς» ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...