ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από τον Σταύρο Μιχαήλο…

0

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 24/09/2018 ΜΕΧΡΙ 30/09/2018
Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα, καθώς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αισθανθείτε αισθηματική πληρότητα, ενώ κάποια ταξίδια αναψυχής θα είναι στο προσκήνιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια πολύ καλή εβδομάδα για να κάνετε σοβαρές αλλαγές στη δουλειά ή την ενασχόλησή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα βάζοντάς τες σε πρακτική εφαρμογή. Την Παρασκευή αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιο ξεκαθάρισμά επαγγελματικών υποχρεώσεων αναλαμβάνοντας πιο πρακτικές ευθύνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τώρα θα μπορέσετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Σας προσφέρονται ευχάριστες στιγμές και εσείς δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες εξαιτίας υποχρεώσεων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο και κάντε έναν οικονομικό έλεγχο πριν βρεθείτε για άλλη μία φορά εξ’ απροόπτου.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μία περίοδος που ενδέχεται να εκδηλώσετε ανασφάλειες και μία νευρική συμπεριφορά. Όμως και πάλι θα κρατήσετε την υπομονή σας, αλλά αυτό μπορεί να έχει άσχημες επιδράσεις στην ψυχοσύνθεσή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η θαρραλέα σας αντιμετώπιση θα σας σπρώξει σε άλματα και μ’ αυτόν τον τρόπο θα υπερπηδήσετε οποιοδήποτε εμπόδιο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διεύρυνση σχεδίων και στην επέκταση επιχειρήσεων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είστε σε πολύ καλή φόρμα στα αισθηματικά σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας και να αυξηθεί η διάθεση για κάθε είδους ερωτικές περιπέτειες. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τακτοποιήστε τις σχέσεις σας με τις φορολογικές αρχές και το Κράτος γενικότερα. Ήρθε η εποχή που θα ξεπεραστούν αρκετά προβλήματα απ’ το παρελθόν και ιδιαίτερα κάποιες ανασφάλειές σας, σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή περιουσιακά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Τώρα η προσωπικότητα και κάποια από τα ταλέντα σας θα αναπτυχθούν και γενικά θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αναδειχθείτε ή ακόμα και να επικοινωνήσετε, εκφράζοντας με άνεση την άποψή σας. Τώρα ο σύντροφος θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλές από τις φιλοδοξίες σας και τα όνειρά σας, φαίνεται πως θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Η πιθανότητα όμως να κάνετε λάθη είναι εξίσου μεγάλη αν δεν προσέξετε την μέθοδο και τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε. Μια προσεκτική εκτίμηση των καταστάσεων ίσως σας βγάλει από ορισμένους μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η όχι και τόσο καλή σας διάθεση αντανακλά και στη σχέση σας με το σύντροφο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας αν σας αμφισβητήσει ο σύντροφός σας. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να θέσετε κάτω από κάποιο έλεγχο τις παρορμήσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα και είναι βασική αιτία να νιώθετε αγχωμένοι. Προσέξτε τη στάση και τα λόγια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, προβλέπεται να σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας, ενώ ελάχιστος ελεύθερος χρόνος φαίνεται να σας μένει. Συγκεντρωθείτε στα καθημερινά σας προβλήματα και μην κυνηγάτε τα απραγματοποίητα όνειρά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτήν την εβδομάδα θα απαιτηθεί από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στις σχέσεις και στη δουλειά. Είναι μια από τις πιο δραστήριες εβδομάδες στην επαγγελματική σας ζωή και θα έχετε έλλειψη χρόνου λόγω απαιτήσεων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τώρα, αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε πως έχετε αφήσει καιρό τις ευαισθησίες του συντρόφου σας ακάλυπτες, αυξάνοντας το χάσμα μεταξύ σας. Έτσι λοιπόν, αυτή την εποχή θα στρέψετε το βλέμμα σας επάνω του, διορθώνοντας την πορεία της σχέσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πιθανόν να νιώθετε προσωρινά ότι είστε μπλοκαρισμένοι και δε μπορείτε να κινηθείτε οικονομικά. Αυτό είναι κάτι το προσωρινό, γιατί σύντομα θα ξεπεράσετε την δυσκολία αυτή. Αποφύγετε επισφαλείς επενδύσεις και μη πιέζετε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Το κύριο ενδιαφέρον αυτής της περιόδους θα είναι η διασκέδαση με τους φίλους σας, αλλά μην παραμελείτε ούτε την οικογένεια, ούτε τον ερωτικό σας σύντροφο, ούτε και τις δουλειές σας. Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας σε θέματα συνεργασιών και αποτελέσματα οικονομικά αυτών όπως και μέσα από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις θα φανεί αυτή την περίοδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πολύ πιθανόν να σας καλέσει η εφορία για την ρύθμιση κάποιου χρέους σας. Η αισιοδοξία, και η πίστη γενικότερα στον εαυτό σας, βοηθούν για κάθε είδους δραστηριότητες, φέρνοντας επιτυχία στην επίτευξη στόχων, συλλογικών σκοπών και προγραμμάτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σχέση σας με το σύντροφο περνά διάφορα στάδια αυτή τη βδομάδα και είναι γεμάτη από σκαμπανεβάσματα που προέρχονται απ’ την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά σας. Αν δεν έχετε κάποια σχέση φαίνεται ότι θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου ανθρώπου που προέρχεται απ’ το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν το διάστημα αυτό, θα σας οδηγήσουν σε μία σταδιακή άνοδο του εισοδήματος, αρκεί να είστε προσεχτικοί στη διαχείρισή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ Φροντίστε τη διατροφή και τη δίαιτα σας αυτή την εποχή και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Τις τελευταίες ημέρες, ενδιαφερθείτε για την επαγγελματική σας θέση, προβάλλοντας τις αξίες σας με τον τρόπο που γνωρίζετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Εξασφαλίστε τα νώτα σας απ’ τους συναδέλφους που σας σαμποτάρουν. Προς το τέλος αυτής της περιόδου θα εντείνετε τους ρυθμούς σας στην εργασία και θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερη δράση. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Πιθανόν να εκδηλώσετε κάποια υπερπροστασία προς τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό ίσως να τον κουράσει για λίγο. Οι αδέσμευτοι του Ζωδίου σας, τώρα θα έχουν αυξημένες πιθανότητες για τη σύναψη κάποιου δεσμού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Το τελευταίο τριήμερο της βδομάδας σας βρίσκει κοινωνικούς και ευχάριστους και θα θέλετε να υπολογίσετε τα έξοδα των ημερών για να μην τυχόν και ξεφύγετε απ΄ το οικονομικό σας πρόγραμμα. Μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ανούσιες αγορές.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό πιστεύετε ότι ο ρυθμός των γεγονότων της ζωής σας επιβάλλει να τρέξετε να προλάβετε. Ηρεμίστε φίλοι μου Ζυγοί! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τις πρώτες τρεις μέρες. Μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσετε ορισμένες υποθέσεις που εκκρεμούν και απαιτούν ριζοσπαστική λύση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιο ξεκαθάρισμά επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναλαμβάνοντας πιο πρακτικές ευθύνες. Αυξημένη θα είναι η πιθανότητα να διακριθείτε στα μέσα της βδομάδας. Το συναδελφικό σας πνεύμα φέρνει στα καλύτερα επίπεδα τις επαγγελματικές σα σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το άμεσο περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια ή αισθηματική απόλαυση. Αφήστε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σας στις όποιες προκλήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιουσιακά θέματα που ίσως εκκρεμούν, θα αρχίσετε να τα συζητάτε, αλλά με τους δικούς σας όρους. Το Σαββατοκύριακο αυξάνονται κατακόρυφα οι οικογενειακές σας δαπάνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εκδηλώστε φίλοι μου τα ενδιαφέροντά σας βρεθείτε με τους φίλους σας στα μέσα της βδομάδας αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας. Το διάστημα αυτό οι περισσότεροι από εσάς και ειδικότερα αυτοί που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο θα είναι ευχάριστοι προς το περιβάλλον τους και με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν την εκτίμηση καινούργιων προσώπων επεκτείνοντας τον κύκλο τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποιήστε μεθοδικές κινήσεις και εφαρμόστε κάθε πρακτική ιδέα στα επαγγελματικά σας. Η περίοδος, σας βοηθά να διαφημίσετε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο την επιχείρησή σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε με κάθε τρόπο την εκδήλωση κτητικών τάσεων προς το σύντροφό σας στα μέσα της βδομάδας. Το Σαββατοκύριακο θα αναζητήσετε οι αδέσμευτοι το ταίρι σας, ενώ οι ήδη δεσμευμένοι θα πλησιάζουν περισσότερο το σύντροφό τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα μέσα της βδομάδας μήνα είναι πιθανόν να δεχτείτε μία αύξηση στα εισοδήματά σας. Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να διαφημίσετε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο την επιχείρησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές η γοητεία σας θα ασκήσει έντονη επιρροή στο περιβάλλον σας δημιουργώντας προϋποθέσεις για να βρεθείτε κοντά στα πρόσωπα που επιθυμείτε. Υπερβολική φαντασία ή και έλλειψη αυτής θα σας οδηγήσει σε μία εσωτερική ανάγκη για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα στα μέσα της βδομάδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καριέρα βελτιώνεται βάζοντας περισσότερη ενέργεια στη σκληρή δουλειά και όχι στις φιλονικίες. Αποφύγετε λοιπόν τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας για οικονομικά ζητήματα. Μια υπόθεση σχετικά με μια υπογραφή για κάτι δημιουργικά καινούργιο και στενή σχέση με τη δουλειά σας, τώρα παίρνει τον δρόμο του. Σας δίνονται μεγάλες ευκαιρίες στα μέσα της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια καλή εβδομάδα για να ανανεώσετε κάποια πράγματα μέσα στο περιβάλλον που ζείτε. Η διάθεση σας, σας παρακινεί για περιπέτειες ή αισθηματικές υποθέσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες, είναι δυνατόν να υπάρξουν και καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας. Αυτό όμως μπορεί να γίνει και η βασική αιτία στο να αποκτήσετε κάποια κίνητρα πιο προσεχτικής οργάνωσης και διαχείρισης, φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η περίοδος αυτή θα είναι για εσάς ένα διάλειμμα από τα καθημερινά σας προβλήματα και θα είσθε αρκετά ευδιάθετοι και ανέμελοι. Το ενδιαφέρον σας αυτή τη περίοδο θα εστιαστεί σε εσάς τους ίδιους. Προσεγγίστε τις καταστάσεις συνδυάζοντας το συναίσθημα με τη λογική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αποφύγετε να έρχεστε σε συνάντηση ή επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία δεν έχουν τίποτε να σας προσφέρουν και αποφύγετε να δραστηριοποιηθείτε στον εργασιακό σας χώρο παρασκηνιακά. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε κάποια προβλήματα στην εργασία σας αλλά μην έλθετε σε διαμάχη με τους υφισταμένους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απολαύσεις της ζωής, ο έρωτας και η περιπέτεια, δεν μπορούν παρά να κινήσουν τώρα το ενδιαφέρον σας. Θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες στη σχέση σας, κάτι που μπορεί να δυσαρεστήσει το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο οικονομικός τομέας του ωροσκοπίου σας επηρεάζεται απ΄ τις θετικές πλανητικές θέσεις και όψεις της βδομάδας και σας βοηθά να ανταποκριθείτε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αισθήματα ανησυχίας και φόβου φαίνεται πως τώρα θα σας καταλάβουν κάνοντάς σας να κινηθείτε τουλάχιστον παρασκηνιακά και παράλληλα η κούραση που θα νιώθετε αυτό το διάστημα δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε όπως εσείς θέλετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια από τις πιο δραστήριες εβδομάδες στην επαγγελματική σας ζωή και θα έχετε έλλειψη χρόνου λόγω απαιτήσεων. Αποδεχόμενοι μεγαλύτερες ευθύνες και χρησιμοποιώντας όλες σας τις επαγγελματικές δυνατότητες, θα έχετε τελικά καλά αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διανύετε μία από τις καλύτερες περιόδους του 2018 όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Κάποιοι από εσάς, θα εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους με προς τον ερωτικό σύντροφο και κάποιοι άλλοι θα ζήσουν κινηματογραφικά μνήμες από προηγούμενες σχέσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την αρχή αυτής της περιόδου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και θα προσπαθήσετε να εφαρμόσετε έναν προγραμματισμό στα έξοδά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εσείς οι αθεράπευτα ρομαντικοί που κάθε τρόπο δραπετεύετε απ’ την σκληρή πραγματικότητα, τις μέρες αυτές, περιέργως θα θέλετε να ενημερώνεστε γύρω από τις εξελίξεις που συμβαίνουν τόσο στο στενό σας κύκλο όσο και στα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα. Το Σαββατοκύριακο, παίρνετε κάποιες αποφάσεις που κλονίζουν τόσο το περιβάλλον σας όσο και εσάς τους ίδιους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα στραφεί το ενδιαφέρον σας για τη καλυτέρευση της καθημερινότητας και του βιοτικού σας επιπέδου και δεν θα μείνετε καθόλου αδιάφοροι για το επάγγελμά σας. Τώρα θα είναι η καταλληλότερη εποχή για τη πραγμάτωση των σκοπών και ελπίδων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα ασκείτε έντονη γοητεία και θα σαγηνέψετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κάποιο άτομο απ’ το φιλικό σας περιβάλλον ενδέχεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσάς ή ακόμα και να θελήσει να σας γνωρίσει με ένα άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να θέσετε κάποιον έλεγχο στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές απ’ την παρότρυνση φιλικών σας προσώπων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...