Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ερωτική επαφή! Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει την καθημερινότητα της…

0

Εθισμένη στο σεξ δηλώνει μια Αυστραλή δημοσιογράφος και αποφάσισε να μοιραστεί με τον κοινό τον τρόπο ζωής της.

Η Νάντια Μποκόντι δημοσιογράφος του ιστοτόπου She Said ανέπτυξε τον εθισμό στο σεξ, μετά το διαζύγιό της και μιλώντας για αυτό, είπε ότι ο δικός της εθισμός στο σεξ σήμαινε ότι έκανε σεξ με διαφορετικούς άνδρες, ακατάπαυστα.

«Τώρα κάνω έξι με επτά φορές σεξ την ημέρα και δεν νομίζω ότι είναι κανένα αστρονομικό νούμερο. Το σύνηθες (σ.σ. την περίοδο του μεγάλου εθισμού) ήταν να κάνω σεξ μέσα στην ημέρα με ένα άτομο. Εξαίρεση ήταν όταν έκανα με δυο διαφορετικούς. Απλά έκανα πολλές φορές την ημέρα».

Μεταξύ άλλων και περιγράφοντας πως είναι η ζωή μιας γυναίκας που είναι εθισμένη στο σεξ, η Νάντια είπε ότι εννοείται ότι με την παραμικρή ευκαιρία θα παράταγε τη δουλειά της για να συναντήσει έναν άνδρα και να κάνουν σεξ.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πήγαινε με άγνωστους άνδρες στο σπίτι της, παρασυρμένη από τον εθισμό της. «Συχνά πηγαίναμε σπίτι μου, κάτι που δεν ήταν πολύ ασφαλές, αλλά ήμουν απερίσκεπτη και ο εθισμός στο σεξ σε οδηγεί να κάνεις μονίμως απερισκεψίες», προσέθεσε.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, ο εθισμός της έχει επηρεάσει αρνητικά τη ζωή της.

«Έφθασα σε ένα σημείο όπου πραγματικά επηρεαζόταν η ικανότητά μου να βγάλω πέρα τη μέρα. Μού ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου και μερικές φορές εκμεταλλευόμουν ακόμη και το διάλειμμα που κάναμε στο γραφείο για να πάω να κάνω σεξ με κάποιον που μόλις είχα γνωρίσει online», περιγράφει η εθισμένη στο σεξ Νάντια.

Ο εθισμός μου στο σεξ ήταν πολύ τοξικός για τις σχέσεις μου. Επηρέασε τη ζωή μου σε σημείο που δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Όταν φθάνει το σημείο όπου ο εθισμός επηρέαζε τη ζωή σας, τότε είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα».

Τώρα η Νάντια βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη και υγιή μονογαμική σχέση, αλλά φυσικά η σχέση αυτή δεν ήταν από την αρχή ισορροπημένη.

Στην αρχή ήταν υπερβολικά εξαρτημένη από τον φίλο της Κάι. «Μόνο λίγες εβδομάδες μετά τα πρώτα μας ραντεβού θα έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι για Σαββατοκύριακο και μερικές φορές χρειαζόταν να φύγει και μέσα στη νύχτα. Η αντίδρασή μου όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο ήταν τρομακτική. Και οι δυο μας καταλάβαμε ότι ήμουν υπερβολικά εξαρτημένη από εκείνον».

«Είναι ζήτημα ψυχικής υγείας, δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς και θα πρέπει σίγουρα να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου για αυτό. Μόλις ο Κάι και εγώ κλείσαμε δυο μήνες σχέσης και ένιωσα άνετα, τού μίλησα για τον εθισμό μου στο σεξ», κατέληξε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...