«Δείπνο Μυστηρίου» για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)…

0

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το πιο πρωτότυπο και ανατρεπτικό δείπνο μυστηρίου «Προσεχώς απόδραση» διοργανώθηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκε για την υποστήριξη του αξιόλογου έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Οι θεατές πέρασαν μια ξεκαρδιστική βραδιά προσπαθώντας να αξιολογήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που τους έδιναν οι ηθοποιοί, λύνοντας μοναδικούς γρίφους ενώ παράλληλα είχαν κληθεί να ανακρίνουν τους υπόπτους οι όποιοι αυτοσχεδίαζαν τις απαντήσεις τους προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις! Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου είναι ένα διαδραστικό δρώμενο, το οποίο ήδη πραγματοποιείται με επιτυχία στο Λονδίνο αλλά και πρόσφατα στην Αθήνα από την Θεατρική Ομάδα «Βρες τον Δολοφόνο». Συνδυάζει θεατρική παράσταση που υποστηρίζεται από έξι επαγγελματίες ηθοποιούς και δείπνο – γεύμα.

Οι θεατές πέρασαν αξέχαστες στιγμές γέλιου σε ένα πρωτότυπο και άκρως ανατρεπτικό δείπνο λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση του μυστηρίου. Τα στοιχεία του αυτοσχεδιασμού και της διαδραστικότητας ήταν έντονα, αφού οι ηθοποιοί έρχονταν σε άμεση επαφή με τους καλεσμένους!
Οι ομάδες που έλυσαν σωστά το μυστήριο έλαβαν ένα συμβολικό έπαθλο!

Την βραδιά επισφράγισε με την μαεστρία του το άψογα προετοιμασμένο μενού τριών πιάτων, που ετοίμασε ο ευφάνταστος σεφ Βασίλης Τσόντζος του SEROS Prime Dining ενώ συνοδευόταν από επιλεγμένες ετικέτες κρασιού Nico Lazaridi ειδικά για την περίσταση.

Η βραδιά διοργανώθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών: Zoniou, Kleemann, οινοποιία Νico Lazaridi, thefoodballer, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Μακεδονία TV, o Ερωτικός 94,8, το biscotto, το Cityportal, το Οra Thess και το Livemedia.gr

Λεώνη Σιών, Νίκη Ζώνιου, Πόλυ Δεδέογλου
Φανή Κωνσταντινίδου του Κτήματος Nico Lazaridi, Πόλυ Δεδέογλου του Grand Hotel Palace
Βασιλική Βιτσιώτη, Κλέαρχος Σταματουλάκης, Δάφνη Χατζίκου
Ελπίδα Κορρέ, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Άκης Κυριακόπουλος
Δημήτρης Τριανταφύλλου, Μαριάννα Τριανταφύλλου, Πόλυ Δεδέογλου, Παναγιώτης Ζελελίδης
Μαριάννα Βαραδίνη, Στέλλα Κατσαούνη, Μαριάννα Τριανταφύλλου
Η ομάδα του «Βρές τον Δολοφόνο»
Χριστίνα Αηδόνη, Βίκυ Γεράση-Ραφαηλίδου
Ο Γιάννης Βασιλειάδης ανάμεσα στην Βάγια Παναγιώτου & Άννα Μάνογλου του Make-A-Wish
Στέλλα Κατσαούνη, Μαρία Διαλυνά
Ελίνα Κωνσταντινίδη, Λία Μαργαριτέλη
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...