Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα…

0

Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης
Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Με σύνθημα «Καλύτερα Μάτια Δακρυσμένα παρά μάτια κλειστά», διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση του Σωματείου “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο The Met.

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού φέτος, ήταν η συλλογή χρημάτων για την αγορά monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ,ενημέρωσε το κοινό για το έργο και τους στόχους του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό και ευχαριστίες απηύθυνε η κυρία Σδούγκα Μαρία, Διευθύντρια της ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε η fashion performance της εταιρίας DOCA η οποία επιμελήθηκε και τον πρωτότυπο στολισμό των τραπεζιών σε συνεργασία με το ανθοπωλείο Στάγκος. Τα εδέσματα συνόδευσαν τα κρασιά της εταιρίας Κτήμα Porto Carras, ενώ στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της βραδιάς συνέβαλαν με τα τραγούδια τους οι μουσικοί Ραχήλ και Γιάννης Κυρατσός και ο αγαπητός dj Διογένης Μαριόλας.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς: το κατάστημα GOFAS Jewlery, τον πλαστικό χειρουργό Κυριάκο Κυριακού, τις εταιρίες Inart, Arte, Coco Mat,την ψαροταβέρνα Christofer, την ΚΥΑΝΑ, το ζαχαροπλαστείο Sugar Angel, την Hello Advertising, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν : η TV100, το FM100, η Makedonia TV, Voria.gr, VFm 91,1, Lady’s Note, e-charity, Livemedia.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

Χριστίνα Φιλιππίδου & Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης εκ των χορηγών Κτήμα Porto Carras
Στέλλα Ντόκα και Κυριάκος Κυριακού Πλαστικός Χειρουργός, χορηγοί της εκδήλωσης
Αλίκη Μπουλούμπα, εκ των χορηγών Christofer, Λήδα Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας
Αγγελική Μεϊμάρη εκ των χορηγών Sugar Angel, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ
Χριστίνα Αηδόνη, Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, πλαστικό χειρουργό Κυριάκο Κυριακού, Στέλλα Ντόκα του μεγάλου DOCA
Αμαλία Μπέκια, Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Γιάννα Παντελιάδου
Αλεξάνδρα Σαραφίδου,Μίνα Χρηστίδου, Κάκια Σαραφίδου
Κική Ουδατζή, Χριστίνα Καρακασίδου
Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Εύη Ζώττα από οφθαλμολογικό Κέντρο Diathlasis
Διογένης Μαριόλας, Γιάννης Κυρατσός, Έφη Πεϊτσίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Ραχήλ Τσελεπίδου
Μαρία Λαγομάτη, Αμαλία Μπέκια, Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Χριστίνα Καρακασίδου
fashion performance της εταιρίας DOCA