Αυτό είναι το tweet με τα περισσότερα retweets ever! Δεν θα πιστέψετε τι λέει και το μοιράστηκαν όλοι…

0

Το tweet ενός Ιάπωνα δισεκατομμυριούχου ξεπέρασε κάθε ρεκόρ και έγινε το tweet με τα περισσότερα retweets όλων των εποχών.

Το tweet του Γιουσάκου Μαεζάβα, με ημερομηνία 5 Ιανουαρίου, έχει μοιραστεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές.

Αυτό είναι περίπου μισό εκατομμύριο περισσότερο από το tweet του προκατόχου του Κάρτερ Γουίλκινσον το 2017, που ζητούσε βοήθεια για να καταφέρει να τρώει επί ένα χρόνο δωρεάν κοτομπουκιές από την αλυσίδα fast food Wendy’s.

Αλλά τι ήταν αυτό που έκανε το tweet το Μαεζάβα να γίνει τόσο δημοφιλές και να το αναδημοσιεύσουν τόσα πολλά άτομα. Ο δισεκατομμυριούχος προσέφερε κάποια κίνητρα στους ανθρώπους για να το μοιραστούν.

Ο ιδρυτής της ιαπωνικής εταιρείας λιανικής πώλησης ρούχων Zzo Inc, υποσχέθηκε να μοιράσει 100 εκατομμύρια γιέν (925.000 δολάρια) μεταξύ 100 τυχαία επιλεγμένων ατόμων που θα μοιραστούν το tweet του.

«Για να συμμετάσχετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να με ακολουθήσετε και να κάνετε retweet αυτό το tweet» είπε.

Η ανάρτηση φαίνεται πως είναι ο εορτασμός της ιστοσελίδας του Zozotown που έκανε πωλήσεις 10 δισεκατομμυρίων γιεν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Μαεζάβα έγινε διάσημος αρχικά ως ο ντράμερ στο συγκρότημα πανκ Switch Style, αλλά έκανε την περιουσία του στον κόσμο της μόδας. Πιστεύεται ότι η προσωπική του περιουσία φτάνει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, πολλά από τα οποία ξοδεύει σε έργα τέχνης.

Έγινε γνωστός στη Δύση στα τέλη του περασμένου έτους, αφού είναι ο πρώτος ιδιωτικός επιβάτης που θα πετάξει γύρω από την Σελήνη με το Space X, το οποίο ανήκει σε έναν άλλο διάσημο δισεκατομμυριούχο, τον Έλον Μασκ.

iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...