Ατελείωτη υστερία για το Survivor-3.000 συμμετοχές και ήδη στέλνουν στον ΣΚΑΙ για του χρόνου

0

Δεν την πιστεύει ανθρώπινος νους την φρενίτιδα που έχει πάθει το σύμπαν πια με το Survivor!!Μέχρι και η  η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει κουφαθεί και αποκαλύπτει: «Έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 3.000. Το τηλέφωνο μου έχει σπάσει!!Μίλησε η ίδια στο Πρώτο Θέμα και μας έδωσε μια γερή ιδέα για το τι υστερία πια επικρατεί-αλλά και τι ευτυχία έχει κατακλύσει τον ΣΚΑΙ που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!!

Βγάζει λεφτά ένα κανάλι από τα ριάλιτι;

Φέραμε προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση στα οποία βρήκε πάρα πολύς κόσμος δουλειά. Είναι ψέμα ότι δεν δουλεύουν Ελληνες στις τούρκικες παραγωγές. Η ψυχαγωγία, και όχι μόνο τα ριάλιτι, φέρνει λεφτά»
Έχετε αγαπημένο παίκτη; «Εννοείται, αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Και εννοείται ότι έχω ακυρώσει πολλές βραδινές εξόδους για να δω «Survivor»».

Τι σας αρέσει πιο πολύ; «Η αγωνία. Έχω τόση αγωνία που το κλείνω. Μου δημιουργεί ταχυπαλμία»

Πριν από λίγο καιρό είπατε ότι τρώνε οι παίκτες. Τελικά τι συμβαίνει;

«Τα παιδιά δεν τρώνε. Είπα ότι τρώνε πριν από τους αγώνες δύο φρούτα και πίνουν έναν χυμό. Δεν τρώνε. Τα παιδιά
πεινάνε»

Εχει συμβεί κάτι απρόοπτο;

«Οταν είναι κακός ο καιρός και τα παιδιά είναι άρρωστα δεν έχουμε υλικό. Σε αυτή την περίπτωση τραβούν άλλα πλάνα και συνεντεύξεις . Είναι πολύ έμπειρη η ομάδα μας εκεί»

Πόσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή;

«Πάνω από 3.000. Τις τελευταίες ημέρες το τηλέφωνο μου είχε πάρει φωτιά από ανθρώπους που ήξεραν κάποιους οι οποίοι ενδιαφέρονταν να μπούνε. Φαντάσου τι θα γίνει του χρόνου»
Τι σας λέει ο κόσμος;

«Την επιτυχία του «Survivor» την καταλαβαίνω όταν βγαίνω στον δρόμο και πάω στον φούρνο και με ρωτούν ποιος θα φύγει, με ρωτούν για τον Αγγελόπουλο, αν είναι στημένο το παιχνίδι και θέλουν τα αποτελέσματα. Χθες είχαμε σύσκεψη για το «X Facror» και κάποιοι από τους κριτές έφυγαν για να δουν το «Survivor»», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.