Αστρολογικές Προβλέψεις Ημέρας-Σάββατο 2/7

0

Τα σχέδια του weekend απαιτούν την κατάλληλη αστρολογική ενημέρωση που σας δίνει και σήμερα ο αστρολόγος Σταύρος Μιχαήλος αποκλειστικά για το Lady’s Life!

ΚΡΙΟΣ

Εύκολα θα εντυπωσιάσετε σήμερα τους άλλους με την διαλλακτικότητα σας. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές. Σήμερα σας περιμένουν ερωτικές στιγμές με τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Επαναπροσδιορίστε τη σχέση σας και δεχθείτε τα λάθη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Να θυμάστε πως η ζωή χρειάζεται πρωτοτυπία και το κυριότερο διορατικότητα για να κινούμαστε στον κατάλληλο χρόνο. Ίσως κάποιοι από εσάς σήμερα, αναπτύξουν μία σχέση  με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ψυχική ταύτιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα. Σε καλή φάση θα βρεθούν τα οικονομικά σας ιδιαίτερα εάν εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα διαχείρισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήνετε πολύ πίσω τον ανταγωνισμό καθώς όλο σας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αποτελεσματικά στην εργασία. Η εμφάνισή σας θα είναι στο επίκεντρο. Πολλοί θα ερωτευτούν και κάποιοι άλλοι για την επιβεβαίωσή τους θα κάνουν το κάθε τι για να προσελκύσουν νέους θαυμαστές.

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας εικόνα ενισχύετε. Ο πλανητικός σχηματισμός σας κάνει ακαταμάχητους και ίσως ριψοκίνδυνους στην αναζήτηση ερωτικών απολαύσεων. Οι αναστολές, οι μελαγχολίες και η κατάθλιψη θα επηρεάσουν ψυχολογικά τους περισσότερους του ζωδίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι εργασιακοί πονοκέφαλοι αντιμετωπίζονται σήμερα με ευχέρεια και το άγχος ξεχνιέται.

ΖΥΓΟΣ

Το άτομο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να το κατακτήσετε, πλησιάστε το σήμερα. Οι πιθανότητες φίλοι μου να δεχθεί τις προτάσεις σας, θα είναι αυξημένες. Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε τη μέρα σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναντήστε τους φίλους σας και διασκεδάστε μαζί τους σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει κάποτε να καταλάβετε πως χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας. Υπάρχουν θέματα που χρειάζονται λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανόν οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου να αντιμετωπίσουν ψυχρή συμπεριφορά. Για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι ρευστά. Το σημερινό βράδυ περάστε το με την παρέα σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για αδιευκρίνιστους λόγους φαίνεται να κλείνεστε σήμερα στον εαυτό σας. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε τις μισάνοιχτες πόρτες. Μην καταπιέσετε τους δικούς σας ανθρώπους με την υπερπροστασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διευρύνετε από σήμερα τους ορίζοντές σας σε όλα τα επίπεδα. Η συναρπαστική σας προσωπικότητα λειτουργεί σήμερα προς όφελος των αισθηματικών σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται!

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου που μάλλον δεν θα είναι σήμερα και τόσο καλές, καθώς έχουν να σας πουν αρκετά παράπονα και πικρίες. Εάν σας δοθεί σήμερα η δυνατότητα να βρεθείτε με την οικογένειά σας με φίλους και συγγενείς και να κάνετε μία βόλτα στην ύπαιθρο μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

0

Περισσότερες προβλέψεις του αστρολόγου στο www.provlepseis.gr