Αρακάς με πιπεριές και τυρί…

0

YΛΙΚΑ
-Μισό κιλό αρακά
300 Γραμ. πιπεριές κέρατο κόκκινες κομμένες ροδέλες
-1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-1 Καρότο μεγάλο κομμένο ροδέλες
-5 Κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένα
-Αλάτι, πιπέρι
-1 Μεγάλο φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-Τυρί τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό περίπου μέχρι τη μέση και ρίχνουμε τον αρακά.
Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί, και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 40 λεπτά περίπου.
Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε και το τυρί να λιώσει μέσα στον αρακά.