Ανοιξιάτικα ταξιδάκια για Αρναούτογλου-Μποτρίνι ετοιμάζοντας νέα τους εκπομπή

0

Την καλύτερη εποχη καιρικά και γενικά ξεκίνησαν τα ταξιδάκια τους οι Αρναούτογλου-Μποτρίνι για την εκπομπή που θα σκάσει μύτη απο την ερχόμενη σεζόν και αν ζηλεύεις,πόσο δίκιο έχεις!!Ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά και επιστρέφουν στους δέκτες μας. Ποια είναι η καλύτερη καντίνα; Πού θα βρεις το ωραιότερο ταβερνάκι με τις πιο λαχταριστές νοστιμιές; Πού θα φας το καλύτερο ταϊλανδέζικο; Το καλύτερο ινδικό; Το πιο γευστικό σουβλάκι; Μια πόλη γεμάτη από μυστικά που θα αποκαλυφθεί μπροστά μας, μέσα από κάθε επεισόδιο του «My Way».

 Επειδή οι απόψεις μας με τον Γρηγόρη για τα πάντα σε αυτήν τη ζωή απέχουν παρασάγγας, είπαμε να κάνουμε μαζί αυτήν την εκπομπή για να σας παρουσιάσουμε και τις δύο όψεις του νομίσματος. Με άλλα λόγια δεν έκανα απλώς την καρδιά μου πέτρα, αλλά… τσιμεντόλιθο και είπα να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη, μπας και του μάθω τι σημαίνει καλό φαγητό», δηλώνει στο «TV Εθνος» ο Εκτορας Μποτρίνι και σπεύδει να συμπληρώσει κάνοντας πάντα χιούμορ! «Μα είναι δυνατόν να τρώει… σκουλήκια και κροκόδειλο και να μην τρώει παστά και… συκώτι; Θέλει να μας τρελάνει; Ε, εγώ μέχρι και συκώτι θα τον κάνω να φάει»!

«Φυσικά εκτός του ότι ο Γρηγόρης δεν είναι σε θέση να βράσει ούτε αβγό, να καταγγείλω επίσης πως είναι και άθλιος οδηγός βέσπας. Οχι, να τα λέμε αυτά, για να τα γνωρίζει ο κόσμος», συνεχίζει ο Εκτορας χαριτολογώντας.