Ακολούθησε το παράδειγμα της Ευγενίας Δημητροπούλους και κόψε τα μαλλιά σου για καλό σκοπό!

0

Για τον καλύτερο σκοπό έκοψε τα μαλλιά της η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει τα μαλλιά της στις γυναίκες που έχουν παλέψει με τον καρκίνο, στο Άλμα Ζωής (Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού).

«Eίμαι εγώ αλλά αυτός είναι ο καινούργιος μου εαυτός. Για μένα ήταν 30 περίπου εκατοστά γυναικείας φιλαρέσκειας και η συνηθισμένη εικόνα μου, όμως, για κάποια άλλη γυναίκα εύχομαι να είναι ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της σε μια περίοδο απαιτητική για την ίδια. Ευχαριστώ «Αλμα Ζωής» για την όμορφη ενέργεια που προτείνεις. Ευχαριστώ Δημήτρη (The Box) για την ευαισθησία σου. Ας το στηρίξουμε όσες θέλουμε και μπορούμε».

It’s me but it’s new me🎈Για μένα ήταν 30 περίπου εκατοστά γυναικείας φιλαρέσκειας και η συνηθισμένη εικόνα μου όμως για κάποια άλλη γυναίκα εύχομαι να είναι ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της σε μια περιόδο απαιτητική για την ίδια. Ευχαριστώ @almazois για την όμορφη ενέργεια που προτείνεις! Ευχαριστώ Δημήτρη(The Box) για την ευαισθησία σου. Ας το στηρίξουμε όσες θέλουμε και μπορούμε. #almazois #donatehair

A post shared by EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou) on

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...