Έκτακτο δελτίο ειδήσεων για το MEGA, λίγες μέρες πριν το τέλος… (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων μεταδόθηκε από το MEGA, το μεσημέρι της Πέμπτης, 10 Γενάρη.

Οι εργαζόμενοι του καναλιού επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για την αιφνιδιαστική απόφαση των μετόχων του MEGA να αφήσουν το κανάλι εκτός διαδικασίας αδειοδότησης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία του τέλη Φεβρουαρίου.

Το δελτίο ξεκίνησε με μια κάρτα που εκφωνούσε και πάλι την ανακοίνωση των εργαζομένων, όπως εκείνη δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης. «Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε το κανάλι ζωντανό επί 21 μήνες, απαιτούμε να καταβάλουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων» αναφέρουν στις καρτέλες μεταξύ άλλων.

Το δελτίο παρουσιάζει η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ενώ μαζί της στο στούντιο βρίσκεται Θανάσης Αυγερινός, με super «420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους». Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι θα επανέρχονται μετά τις 15.00 με έκτακτη εκπομπή σχετικά με τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

«Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του MEGA», ανέφερε ο κ. Αυγερινός. «Το MEGA είναι για πολλούς από εμάς ένα δεύτερο σπίτι και θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου να ενημερώσουμε ως το τέλος. Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Ανδρουλάκη πασάροντας ένα βίντεο με ιστορικά πλάνα του ιδιωτικού σταθμού.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...